Body Stress Release - Heerenveen
Unlocking tension Restoring self-healing
Herman Kamp

In het voorjaar van 2011 ben ik samen met mijn gezin naar Zuid-Afrika vertrokken om daar de opleiding tot Body Stress Release Practitioner te volgen. Dit was, na 25 jaar in het bedrijfsleven werkzaam te zijn geweest, een rigoureuze, maar bewuste stap. Sinds mijn pubertijd lijd ik al aan slapeloosheid. Door diverse ongelukken met o.a. sporten en auto’s zijn daar enkele vervelende blessures bijgekomen, waaronder een whiplash, versleten knie en chronische diarree. Met deze klachten heb ik veel gedokterd. Eerst in de reguliere geneeskunde en daarna in het alternatieve circuit. Iedereen beloofde mij gouden bergen. Ik heb veel nieuwe ervaringen opgedaan, maar vaak ervoer ik nauwelijks of totaal geen verandering/verbetering in mijn lijf.
In 2010 kwam Judith met informatie over BSR thuis. Weer iets nieuws, was mijn eerste reactie. Maar toen ik de informatie op internet las moest ik mijn mening direct herzien: dit klinkt logisch én simpel. Samen hebben we een afspraak gemaakt bij Sonja Kamminga van BSR praktijk Kuma de Korpo in Marknesse. Als reactie op de eerste afspraak ben ik 3 dagen ziek geweest. Wauw, dat enkele “drukjes” zo’n effect kunnen hebben. Na enkele behandelingen merkte ik direct al verbeteringen. Eindelijk iets wat wél werkt.
Meteen ben ik van alles over BSR gaan lezen. Wat zou het toch fantastisch zijn als ik dit ook kon leren en wat zou ik hier veel mensen mee kunnen helpen, was meteen mijn gedachte. Prachtig was te vernemen dat Judith precies dezelfde gedachten had.
Na een sollicitatieprocedure zijn wij allebei aangenomen op de BSR Academy in Rondevlei, Zuid Afrika.
Sinds oktober 2011 is onze praktijk in Heerenveen geopend.

EEN LICHAAM VRIJ VAN BODY STRESS IS ENERGIEK EN FUNCTIONEERT OPTIMAAL!